فرنچ پرس؛ روشی ساده برای دم آوری قهوه

دم کردن یک فنجان قهوه فرنچ پرس خوشمزه به قدری آسان است که این روش اغلب به نفع گزینه های پیچیده تر مانند پوره و اسپرسو نادیده گرفته می شود. شاید مردم فکر می کنند که یک آماده سازی شلوغ تر به معنای یک فنجان با طعم پیچیده تر است؟ اما من از شما می‌خواهم که فرنچ پرس را به‌عنوان علاقه مندی های خود بنویسید: راه‌های زیادی وجود دارد تا مطمئن شوید از هر دم‌نوشی بیشترین بهره را می‌برید، حتی اگر برای رسیدن به آن تلاش زیادی لازم نباشد.

پس از این با قهوه فرنچ پرس آشنا شدید٬ بجای خرید قهوه حتما قهوه فرنچ پرس را در خانه خودتان درست خواهید کرد. 

نحوه استفاده از فرنچ پرس

چند اصل فرنچ پرس وجود دارد که دانستن آنها قبل از دم کردن مفید است.

فرنچ پرس چگونه کار می کند؟

قهوه سازهای فرنچ پرس از طریق فرآیند دم کردن غوطه ور یا خیساندن کار می کنند، به این معنی که تمام آب دم آوری و تمام تفاله های قهوه در بیشتر یا تمام مدت زمان دم کردن با یکدیگر در تماس هستند. این یک روش بسیار ساده برای درست کردن قهوه است زیرا نیازی به اقدام زیادی ندارد، اما به درک اینکه چگونه و چرا کاری را انجام می دهید کمک می کند.

آب دوست دارد چیزها را حل کند و قهوه تمایل زیادی برای حل شدن دارد: هزاران ترکیب طعم دهنده، اسیدهای آلی و سایر مواد جامد قابل حل در قهوه وجود دارد که آن را بسیار خوش طعم می کند. محفظه دم کردن قهوه برای به حداکثر رساندن این فرآیند طراحی شده است و به آب و قهوه اجازه می دهد تا به سادگی بهترین کار را انجام دهند: مخلوط کردن، مخلوط کردن، و ایجاد چیزهای خوشمزه در مقابل چشمان شما.


برای تهیه قهوه فرنچ پرس به چه اندازه آسیاب نیاز دارم؟

عمل آسیاب کردن قهوه باعث می‌شود که آب راحت‌تر مواد موجود در آن را حل کند، و تنظیم اندازه آسیاب یکی از راه‌های اصلی برای کنترل میزان استخراج است: قهوه آسیاب‌شده درشت‌تر برای نفوذ کامل آب سخت‌تر است، بنابراین بهترین کار این است. برای روش های دم آوری طولانی و آهسته، مانند دم کردن سرد؛ دسترسی به زمین‌های ظریف‌تر برای آب آسان‌تر است، بنابراین فرآیند بسیار سریع‌تر اتفاق می‌افتد، مانند مورد اسپرسو. فرنچ پرس به طور سنتی اندازه آسیاب درشت تر و زمان طولانی تر، معمولاً چهار تا پنج دقیقه را نیاز دارد. همانطور که در ادامه خواهید دید، با این حال، بیش از یک راه برای تهیه پرس فرنچ وجود دارد – اما روش تنظیم و فراموش کردن آن، آسیاب درشت خواهد داشت، با تفاله‌های قهوه تقریباً به اندازه دانه‌های نمک کوشر.

اگر اولین مجموعه دستورالعمل‌های زیر را دنبال می‌کنید و در فشار دادن پیستون خود مشکل دارید، تفاله‌های قهوه‌تان خیلی خوب است که دفعه بعد درشت‌تر باشد. اگر با مقاومت پیستون مواجه شدید، کافی است آن را حدود یک چهارم اینچ به سمت بالا بکشید و فشار را از سر بگیرید.

بیشتر بدانید: درباره تمپر قهوه بیشتر بدانید!

نکته ای در مورد بدن و بافت

یکی از چیزهایی که مردم در مورد قهوه فرنچ پرس بیشتر دوست دارند این است که معادل کافئین یک آغوش گرم است. بدنی کرمی و طعمی غنی دارد که آن را از طعم روشن تر و ترد قهوه دم شده از طریق فیلتر کاغذی متمایز می کند.

این بدنه کرمی یا حس دهان، نتیجه صفحه فیلتر توری فلزی است که در پایین پیستون قرار دارد: در حالی که از قطعات فلزی بافته شده درست شده است، به اندازه فیلترهای کاغذی یا بامبوی مانعی متراکم نیست. اجازه می دهد تا روغن های بیشتری و همچنین مواد جامد بیشتری از طریق مایع نهایی عبور کنند. به همین دلیل است که وقتی نوشیدن یک فنجان را به پایان می‌رسانید، اغلب کمی تفاله‌های قهوه گل‌آلود را در کف لیوان خود می‌بینید: آن‌ها «ریز» یا ذرات بسیار ریز قهوه هستند که محصول جانبی فرآیند آسیاب هستند. به اندازه کافی ریز هستند که بتوانند به صورت مخفیانه از داخل مش عبور کنند.

(بسیاری از مردم این را در مورد قهوه فرنچ پرس دوست دارند، اما بعضی ها این را دوست ندارند. اگر طرفدار آن نیستید، مجموعه دوم دستورالعمل نحوه استفاده از فرنچ پرس را به گونه ای که فنجان قهوه تمیزتر و روشن تری به دست می آید را بررسی کنید.)

چگونه از دم شدن بیش از حد جلوگیری کنیم؟

به یاد داشته باشید که تا زمانی که آب و قهوه با هم تماس داشته باشند، همچنان در حال دم کردن با هم هستند. فرو بردن تفاله‌های قهوه به ته دیگ در انتهای یک دسته، با حذف بیشتر قهوه از بیشتر آب، استخراج را به میزان قابل توجهی کند می‌کند، اما تفاله‌های قهوه همچنان در ته فرنچ پرس اشباع هستند. به همین دلیل است که بهتر است بعد از اتمام دم کردن، تمام قهوه را از فرنچ پرس بریزید. یا فوراً آن را سرو کنید یا آن را در یک ظرف عایق بریزید تا زمانی که آماده نوشیدن آن شوید.

طرز تهیه قهوه فرنچ پرس، روشی آسان

چند گرم قهوه نیاز دارید؟ بستگی به مقدار قهوه ای که می خواهید بنوشید دارد. برای محاسبه نسبت قهوه به آب، مجموع اونس دم کرده را در 1.6 ضرب کنید: اگر 32 اونس قهوه دم کرده درست می کنید، تقریباً به 51 گرم قهوه آسیاب شده یا حدود 7 قاشق غذاخوری نیاز دارید. (البته با سلیقه خود تنظیم کنید.)

از آسیاب قهوه خود استفاده کنید تا دانه های کامل را درشت آسیاب کنید، تا زمانی که به اندازه نمک کوشر شوند. قهوه آسیاب شده درشت را در ته یک فرنچ پرس خشک و تمیز قرار دهید. اگر قهوه‌تان را خیلی ریز آسیاب کنید، ممکن است وقتی می‌خواهید روی فرنچ پرس را فشار دهید، مقاومت زیادی پیدا کنید.

دمای آب باید بین 195 تا 203 درجه فارنهایت باشد. (نکته: اجازه دهید به جوش آید و سپس اجازه دهید 30 تا 45 ثانیه بماند. احساس نکنید که نیازی به اندازه‌گیری دمای آب ندارید، اما ممکن است برای شما مفید باشد که یک بار دماسنج را در آن قرار دهید. زمان را درک کنید. و فراموش نکنید که کیفیت آب شما به اندازه کیفیت حبوبات شما اهمیت دارد.)

تایمر خود را شروع کنید و به اندازه کافی آب در حال جوش بریزید تا تفاله های قهوه اشباع شود - غلاف دم را یک ربع تا نیمه با آب پر کنید - و بگذارید 30 تا 45 ثانیه شکوفا شوند. ممکن است در پایان این زمان قهوه «آوغ زدن» را ببینید: یعنی قهوه شما تازه است! (هرچه دانه‌های قهوه تازه برشته‌شده‌تر باشند، گاز CO2 بیشتری در دانه‌ها وجود دارد. با بالا رفتن سن قهوه، CO2 از بین می‌رود، به این معنی که شکوفه یا آروغ زیادی نخواهید داشت.)

بعد از شکوفه دادن، آنچه را که در پرس است هم بزنید و بقیه آب داغ خود را اضافه کنید. پیستون و درب را به آرامی در فرنچ پرس قرار دهید تا پیستون درست زیر سطح آب دم بکشد، اما هنوز فشار ندهید.

در نقطه چهار دقیقه، پیستون را فشار دهید و تمام تفاله های قهوه را به ته دیگ فشار دهید. فرآیند غوطه‌ور شدن باید آسان باشد، تقریباً بدون فشار از طرف شما، فقط به وزن دست‌تان - اگر قهوه‌تان عقب رانده شود، ممکن است تفاله‌تان خیلی خوب باشد. مجبورش نکن!

وقتی گلدان را فشار دادید، کارتان تمام شد! از فرنچ پرس خود با قیمت قهوه مناسب٬ لذت ببرید.

طرز تهیه قهوه فرنچ پرس سبک تر و روشن تر

آیا می خواهید با فرنچ پرس خود کمی جذاب تر شوید و قهوه ای را درست کنید که برخی از دوستداران قهوه بهترین قهوه پرس را می دانند؟ یک رویکرد جایگزین برای روش دم کردن توسط جیمز هافمن، قهرمان سابق باریستای جهانی، یکی از بنیانگذاران Square Mile Coffee Roasters در لندن و برترین ستاره قهوه یوتیوب رایج شده است.

تکنیک هافمن فقط به چند تغییر نیاز دارد تا فنجانی تمیز، پیچیده و روشن‌تر بسازد که طعم و احساس بیشتری شبیه قهوه ریخته‌شده، با بدنه سبک‌تر و رسوب کمتری داشته باشد. در اینجا چگونه پیش می رود:

مقدار آب و قهوه خود را دقیقاً مانند قبل محاسبه کنید، اما قهوه را کمی ریزتر از یک فرنچ پرس سنتی، نزدیک به متوسط آسیاب کنید: هدف شما چیزی بیشتر شبیه آرد ذرت است تا نمک کوشر.

آب تصفیه شده خود را در دمای 195 تا 205 درجه حرارت دهید، سپس تایمر خود را روشن کنید و تمام آب دم را در فرنچ پرس بریزید و زمین ها را کاملا اشباع کنید. روی قابلمه را نپوشانید؛ فقط بگذارید قهوه به مدت چهار دقیقه دم بکشد.

با استفاده از یک قاشق غذاخوری یا قاشق سوپ خوری، لایه تفاله ای که در بالای دم کرده ایجاد شده است را بشکنید و کل دوغاب را چند بار هم بزنید. هنگامی که این کار را انجام دهید، متوجه خواهید شد که بیشتر زمین‌ها به ته قفسه فرو می‌روند، و تمام چیزی که در بالای دم‌نوش باقی می‌ماند مقداری کف و شاید چند زمین در اینجا و آنجا است. با استفاده از قاشق خود، به آرامی هر کف و باقیمانده ی آن را از بالای مایع جدا کنید. این اطمینان حاصل می کند که فنجان تمام شده شما به هیچ وجه شن دار نیست.

به آرامی بالای پیستون را روی کاراف قرار دهید، اما فرو نروید: در عوض، پنج دقیقه صبر کنید و اجازه دهید قهوه استراحت کند. در طول این مدت، هر زمین باقی مانده به پایین فرو می رود، که به تمیز کردن دم نهایی شما و عاری از رسوب کمک می کند.

پس از پنج دقیقه، پیستون را فشار دهید تا به سختی با بالای بستر زمین که به پایین فرو رفته است، برخورد کند. اکنون آماده ریختن، سرو و لذت بردن از یک فنجان قهوه فرانسوی پرس فوق العاده (اگر کمی شلوغ تر) هستید!

 


نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
  • -