فرنچ پرس | قهوه قوی و خوش طعم

پیستون قهوه، کافه، دیگ پرس یا دیگ پیستون و البته به سادگی فرنچ پرس نام های زیادی دارد. اما چرا بسیاری از ما آن را دوست داریم؟ حدس می‌زنم به این دلیل است که یک تجربه کافه‌ای را به خانه می‌آورد و دم‌نوشی خوشمزه، غنی و پر بدن درست می‌کند. فرنچ پرس آنقدر رایج است که نمی توان آن را یک قهوه ساز تخصصی نامید، اما ممکن است اشتباه کنید. جیمز هافمن معروف (که آموزش ویدیویی یوتیوب او بیشترین بازدید را دارد) آن را به عنوان یک قهوه ساز تخصصی تایید کرد.

تاریخچه La Cafetiere

بنابراین، کمی تاریخ در هر مقاله ای لازم است، اینطور نیست؟ این واقعیت که اولین طراحی روی زمین توسط فرانسوی ها در سال 1852 انجام شده است، درست است، اما بدون مهر و موم در داخل قفسه بوده است. همانطور که می توانید تصور کنید در مورد اینکه چه کسی آن را اختراع کرده است کمی بحث وجود دارد. فرانسوی یا ایتالیایی؟
شاید ندانید، اما کافه La Cafetiere برای اولین بار در ایتالیا توسط طراح ایتالیایی میلانی آتیلیو کالیمانی در سال 1933 یا برخی می گویند حتی در سال 1929 اختراع و ثبت شد.
بعداً در سال‌های تکمیل دستگاه، یک فرد سوئیسی، Faliero Bondanini، پیستون قهوه را در سال 1958 طراحی کرد که ما می‌شناسیم یا حداقل فرانسوی‌ها می‌دانند - ظرف شیشه‌ای، دسته گرد، درب فولادی. این دستگاه چنان محبوب شد که توسط شرکت سازنده آن - Chambord نامیده می شد. شرکت Martin S.A، به نام Chambord، آن را تولید می کرد تا اینکه در سال 1991 توسط Bodum دانمارکی خریداری شد. و به همین دلیل است که نسل جوان ممکن است صرفاً به کافه نشین به عنوان Bodum اشاره کنند (دانایی های خوب طرح Chambord را اصیل نگه داشته اند). اما مدتی طول کشید تا این ابزار به ایالات متحده برسد و همچنین لغت نامه ها این اصطلاح را بپذیرند.

این طراحی همیشگی از فنجان شیشه ای پیرکس مقاوم در برابر حرارت، پلاستیک باکلیت بادوام مشکی، قاب و دسته کرومی راه خود را به دنیای بزرگ باز کرد. محبوبیت از اولین راه اندازی کاهش نیافته است. چرا؟ از آنجا که طراحی ساده و ساده از عملی بودن پیروی می کند: به راحتی از بین می رود، بنابراین هر قسمت را تمیز و جایگزین می کند. ایده نابغه ای، ها؟ و نکته جالب این است که آن گلدان های پیستونی آنقدر از طرح اصلی منحرف نشده اند. البته شرکت‌ها تکامل می‌یابند و آنها را در هزاران رنگ و متریال تولید می‌کنند، سادگی و طراحی تقریباً یکسان باقی می‌ماند، شناخته شده و عزیز. برندهایی مانند Hario، Bialetti، Barista & Co و OXO همگی نسخه‌ای از طراحی و سبک خود را ارائه می‌کنند.

فقط به یاد داشته باشید، فرنچ پرس یک دستگاه دم کردن کامل غوطه وری است نه ریختن روی آن و قهوه کامل را با روغن و بافت بیشتر در محصول باقی مانده و همچنین طعم شنی دهان دم می کند. با کنترل دمای آب، اندازه آسیاب و زمان دم کردن، می توان عطرها و طعم های لطیف تری را از هر دم آوری تجربه کرد.

پس چگونه قهوه تازه، خوشمزه و پر بدن درست کنیم؟ به آن برسیم.

طرز دم کردن با فرنچ پرس

بنابراین، می توان گفت که آنها همه چیز را می دانند و تهیه قهوه با فرنچ پرس آسان است: قهوه و آب داغ را بگذارید، چهار دقیقه صبر کنید، غوطه ور شود و لذت ببرید. و من موافقم، اما برای درست کردن یک قهوه با طعم عالی، فقط موارد ضروری را برایتان خواهم گفت. درست کردن قهوه فرنچ پرس با انواع قهوه امکان پذیر است. بسته به سلیقه خودتان٫ می توانید دانه قهوه عربیکا و یا دانه قهوه روبوستا را انتخاب کنید.

بنابراین، هیچ چیز جدیدی برای گفتن در هنگام آماده سازی برای دم کردن قهوه وجود ندارد: مطمئن شوید هنگام خرید قهوه٫ قهوه شما تازه است، طبق روش خود آسیاب کنید و از دمای آب مراقبت کنید.
به خاطر داشته باشید که زمانی را برای تهیه قهوه با دانه های قهوه عالی خریداری کنید.

اندازه آسیاب پرس فرانسوی

فرنچ پرس نیاز به آسیاب درشت تری دارد.
یک دستور غذا را انتخاب کنید - من 60 گرم قهوه به 900 میلی لیتر تا 1000 میلی لیتر آب، دمای آب 92-94 درجه سانتیگراد (یک فرنچ پرس کوچک، سپس 30 گرم قهوه و 500 میلی لیتر آب) توصیه می کن

  • اندازه آسیاب - درشت متوسط، دانه ای به جای ماسه
  • دوز قهوه یا نسبت دم کردن قهوه نسبتاً ساده است، 1:15 – یا 15 گرم قهوه در هر 225 گرم آب. آنقدر تنظیم کنید که بهترین سلیقه شما را پیدا کنید.
  • دمای آب و آب تازه، فیلتر شده و نرم - سعی کنید با آب 94، 92 درجه سانتیگراد و 90 درجه سانتیگراد دم کنید و با طعم آزمایش کنید.
  • زمان دم کردن - 4 دقیقه زمان توصیه شده است، به اصطلاح یک استاندارد طلایی.

فرآیند دم کردن - با الهام از جیمز هافمن

  • قهوه تازه آسیاب شده را بریزید
  • آب را به آرامی بریزید تا مطمئن شوید که همه زمین ها اشباع شده اند.
  • 4 دقیقه صبر کنید
  • بعد از 4 دقیقه، پوسته را هم بزنید، با قاشق مقداری که روی سطح باقی مانده است بردارید، دور بریزید.
  • 5 یا 7 دقیقه دیگر صبر کنید - هنوز برای نوشیدن خیلی گرم است، بنابراین بروید صبحانه درست کنید، از پنجره نگاه کنید یا بخوانید. زیرا هر چه بیشتر آن را بگذارید، طعم بهتری خواهد داشت.
  • بعد از 5 تا 7 دقیقه منتظر بی حوصلگی، آن را با ظرافت پایین بیاورید تا روی سطح قهوه بنشیند (به شدت فشار ندهید زیرا همه رسوبات را به هم می زنید).
  • حالا خوشمزه ترین قهوه را در فنجان مورد علاقه خود بریزید.
  • از لحظه قهوه ای که برای خود درست کردید لذت ببرید.


نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
  • -