قهوه قطره ای را بیشتر بشناسید!

این بلاگ به شما یاد می دهد که چگونه قهوه قطره ای در خانه درست کنید و چگونه تکنیک خود را بهبود بخشید تا به جای خرید قهوه خودتان قهوه ای عالی درست کنید. با چند تکنیک و راز ساده خانواده یا مهمانان خود را تحت تاثیر قرار خواهید داد.

مطمئناً راه های زیادی برای دم کردن قهوه وجود دارد و من از بیشتر آنها لذت می برم. با این حال، در این صفحه، ما بر روی قهوه قطره ای تمرکز می کنیم.

یاد بگیرید که چگونه قهوه قطره ای با استفاده از دستگاه قهوه ساز یا مخروطی بریزید. با پیروی از راهنمای گام به گام ما با جزئیات فنی، قهوه عالی را در خانه دم کنید.

ما به شما نشان خواهیم داد که چرا Pour-over اینقدر محبوب است و چرا اکثر دستگاه های قهوه طراحی ضعیفی دارند و شما نمی توانید یک فنجان مناسب از این دستگاه های ارزان قیمت تهیه کنید. با هر قهوه ای و با هر قیمت قهوه می توانید قهوه قطره ای خودتان را درست کنید. با انواع قهوه چه دانه های قهوه روبوستا و چه با دانه های قهوه عربیکا؛ با هر دو امکان پذیر است.

قهوه دریپ دم چیست؟

ویکی‌پدیا دم کردن قهوه قطره‌ای را به عنوان روشی برای دم کردن قهوه تعریف می‌کند که شامل ریختن آب داغ روی دانه‌های قهوه بوداده و آسیاب شده در یک فیلتر می‌شود.

دو روش اصلی برای دم کردن قهوه قطره ای وجود دارد، با دستگاه قهوه ساز قطره ای یا با مخروط که اصطلاحاً به آن روش پوره می گویند. هیاهوهای زیادی در مورد ریختن بر روی آن وجود دارد، و تبلیغات موجه است، زیرا ریختن یک راه بسیار آسان برای دم کردن یک فنجان عالی است و شانس کمتری برای به هم ریختن وجود دارد. پاور اور را چکه دستی نیز می گویند، زیرا روش دم کردن دستی است. اگر می خواهید بهترین قهوه قطره ای را درست کنید، آموزش خود را در مورد نحوه درست کردن قهوه در خانه به شما توصیه می کنیم.

با این حال، دستگاه‌های قهوه‌ساز قطره‌ای خودکار خوب می‌توانند یک فنجان عالی برای شما دم کنند و نیازی نیست یک ساعت در آشپزخانه برای تهیه قهوه برای همه مهمانان خود وقت بگذارید. تنها مشکل دریپ خودکار این است که فضای بسیار کمی برای اصلاح وجود دارد. شما با آنچه سازنده قهوه ساز فکر می کرد بهترین قهوه است گیر کرده اید. آنها دستگاه خود را کالیبره می کنند تا با سرعت مشخصی با دمای آب مشخصی بریزد و شما باید قهوه را بر این اساس آسیاب کنید. در حالی که این چیز بدی برای اکثر مردم نیست، اگر شما یکی از کسانی هستید که دوست دارید دم‌نوش خود را آزمایش کنید و به بهترین شکل دم کنید، توصیه می‌کنیم دستی چکانده کنید.

محبوب ترین روش دم کردن قهوه، قهوه ساز خودکار ، می تواند یک فنجان عالی درست کند. این اینفوگرافیک کمی تازه‌کننده است و یک نقطه شروع عالی است. با این حال، اگر هدف شما نوشیدن بهترین فنجان قهوه ممکن است، راهنمای دقیق دم کردن ما را در زیر بررسی کنید. در اینجا یک دیدگاه متفاوت در مورد دم کردن قطره ای، در این راهنمای اینفوگرافیک دم کردن قهوه قطره ای وجود دارد.

نکاتی برای قهوه قطره ای

یک فنجان قهوه عالی نتیجه یک سری انتخاب‌های شخصی، تکنیک‌ها و اندازه‌گیری کامل مقادیر و زمان است. بله، جنبه فنی تهیه قهوه وجود دارد، که در آن اندازه آسیاب، زمان دم کردن و دمای آب باید عالی باشد، اما جنبه شخصی نیز در آن وجود دارد. این ترجیح شخصی می تواند بر نوع برشته، منشاء دانه و نوع فیلتر استفاده شده تأثیر بگذارد. من به شما نشان خواهم داد که چگونه همه اینها می توانند روی قهوه شما تأثیر بگذارند، و از امتحان کردن آنها نترسید، طعم قهوه ذهنی است.

آب

آب برای قهوه قطره ای ضروری است و با کیفیت پایین آب، یک فنجان متوسط دریافت خواهید کرد.

آب لوله کشی بد نیست، اما مواد معدنی کمی دارد که در قهوه شما ظاهر می شود. آب مقطر خوب نیست، زیرا فاقد مواد معدنی است و فنجان شما را بیش از حد صاف می کند.

فیلتر کردن آب قبل از دم کردن یک انتخاب عالی است. اطمینان حاصل کنید که فیلتری انتخاب کرده اید که آب شما را به طور کامل از مواد معدنی پاک نمی کند، اما کلر و سایر ترکیباتی را که مزه یا بوهای قوی ایجاد می کنند را حذف می کند. انتخاب عالی دیگر آب بطری است. بهترین آب چشمه است زیرا تعادل خوبی از مواد معدنی دارد.

آسیاب قهوه

اگرچه به اندازه سایر روش‌های دم کردن مهم نیست، اما اندازه آسیاب هنوز بسیار مهم است، بنابراین از آن غافل نشوید. اندازه آسیاب به وضوح روی هر آسیاب فرز مناسب مشخص شده است و می توانید در حاشیه های خاصی با آن بازی کنید.

من اهمیت یک کار مداوم را کم اهمیت نمی دانم. من فقط می گویم که این ثبات به اندازه پرس فرانسوی یا اسپرسو مهم نیست.

اندازه آسیاب، استخراج بیش از حد و استخراج کم

اگر ریزتر آسیاب کنید، زمان خیساندن را طولانی تر می کنید، زیرا آب کندتر از قهوه فشرده عبور می کند. خیلی درشت است و آب خیلی سریع می گذرد و در نتیجه کم برداشت می شود. در اینترنت صحبت های زیادی در مورد اینکه چگونه استخراج بیش از حد قهوه منجر به تلخی قهوه می شود، وجود دارد. و بحث ها زمان دم کردن را به عنوان عامل مهم در استخراج بیش از حد ذکر می کنند.

این کاملا درست نیست؛ زمان استخراج طولانی تر در دمای مناسب قهوه را قوی تر می کند، اما تلخ نمی کند.

در مورد قهوه ترک فکر کنید، اگر چیزی به عنوان استخراج بیش از حد وجود داشت قهوه ترک بیش از حد استخراج می شود و به شدت تلخ می شد که اینطور نیست. قهوه ترک بر اساس استانداردهای آمریکای شمالی کمی بیش از حد استخراج می شود، اما ما تانن ها و سایر ترکیبات نامطلوب را استخراج نکردیم. این فقط یک قهوه بسیار قوی است. به همین ترتیب، شماره گیری در شما یک فنجان قوی تر یا ملایم تر به شما می دهد.

آسیاب خیلی ریز باعث می شود تا مواد جامد محلول بیشتری از فیلتر عبور کنند، به خصوص اگر از فیلترهای غیر کاغذی استفاده می کنید. این کار باعث شفافیت کمتر قهوه می شود که بسیاری از دوستداران قهوه قطره ای را ناامید می کند. (آن را به قهوه اسپرسو و ترک نزدیکتر می کند.) اگر قهوه قوی تری دوست دارید، این برای شما عالی است.

بنابراین واقعاً با دمای صحیح آب، استخراج بیش از حد وجود ندارد. با این حال، اگر آب خیلی داغ باشد، قهوه جوش می‌شود و رنگ‌های تلخ آن از قهوه استخراج می‌شود. زمان طولانی تر دم کردن، مشکلات استخراج بیش از حد را تشدید می کند. به طور دقیق تر: هر چه زمان بیشتری از دمای آب نامناسب استفاده کنید، تلخی بیشتری خواهید داشت.

از طرف دیگر، کم استخراج منجر به قهوه ای مسطح، با کافئین کم، بدون عطر و بدون بدن می شود. آسیاب های درشت به زمان بیشتری در آب نیاز دارند تا کاملاً اشباع شوند، اما آب راحت تر از آسیاب های درشت عبور می کند. بنابراین آسیاب بیش از حد درشت باعث ایجاد قهوه ضعیف و بی مزه می شود.

به عنوان یک نتیجه، دمای دم کمتر بهتر است، اما زمان دم کردن ممکن است نیاز به تنظیم داشته باشد.

آسیاب قهوه

بهترین راه این است که قهوه خود را در خانه آسیاب کنید. به این ترتیب قهوه تازه ترین حالت ممکن است و هیچ عطر و طعمی از بین نمی رود. قهوه آسیاب شده اگر در هوای آزاد بماند، روغن های معطر خود را در حدود 30 دقیقه از آسیاب شدن از دست می دهد. این بدان معناست که بهترین زمان برای آسیاب کردن درست قبل از دم کردن است تا تا حد امکان از خوبی در حبوبات حفظ شود. به این دلایل، هر عاشق قهوه در آشپزخانه خود یک آسیاب قهوه دارد.

آسیاب قهوه باید کیفیت خوبی داشته باشد، آسیاب های فرز بهترین هستند. آسیاب های تیغه ای نمی توانند یکنواخت آسیاب کنند، بنابراین شما در یک دسته سنگ و گرد و غبار خواهید داشت. این باعث می شود که زمین بیش از حد از فیلتر عبور کند و فنجان نهایی کدر شود.

یا، ریزدانه ها فیلتر شما را مسدود می کنند و قهوه خیلی کند می ریزد و در نتیجه استخراج بیش از حد می شود (برای جزئیات بیشتر به بخش بعدی مراجعه کنید).

و در نهایت، با توجه به نحوه حل شدن قهوه در آب، با آسیاب ناهموار. بیت های بزرگتر کمتر استخراج می کنند و بیت های ریزتر بیشتر استخراج می کنند. در موارد شدید، می توانید ترکیبی از قهوه ترش و تلخ (کم استخراج شده و بیش از حد استخراج شده) را دریافت کنید.

هنگام خرید آسیاب فرز خود باید کمی تحقیق کنید و از آسیاب های بسیار ارزان استفاده نکنید، زیرا این آسیاب ها گاهی بدتر از آسیاب های تیغه ای هستند. آسیاب‌های قهوه با فرز مناسب حدود 100 دلار کار می‌کنند، و نه، شما به آن‌های گران‌تر نیاز ندارید، مگر اینکه اسپرسو دم کنید… تنها چیزی که از آسیاب قهوه خود نیاز دارید آسیاب یکنواخت و مقداری تنظیم اندازه است.

من باید روی این پافشاری کنم: یک دقیقه قبل از دم کردن، آسیاب کنید. هر چه قهوه تازه تر باشد، فنجان نهایی بهتر است.


نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0
  • -